Дракула

22 ноември (неделя) от 19 часа ДРАКУЛА

По мотиви от романа на Брам Стокър

сценична адаптация - Павел Миланов и Красимира Методиева

постановка - Красимира Методиева

участват: Мартин Дочев, Момчил Христов, Николай Христов, Цветелина Георгиева, Василена Годинячка, Веси Методиева, Владислав Желев, Петър Тупарев, Александра Чобанова, Никол Арсова, Виктория Андреева, Катрин Тодорова, Стела Даузабел, Мария Найденова, Александра Капралякова, Ема Велкова, Антоанета Илиева, Бела Христова, Дария Манолова, Сияна Вълчинова, Габриела Илиева, Александра Илиева и др.

 

 

Когато агентът по недвижими имоти Джонатан Харкър тръгва на своето пътуване до Карпатите, за да се срещне със странния граф Влад, едва ли знае колко ще се промени животът му и съдбите на близките му в Лондон. На гарата в Букурещ никой не иска да заведе англичанина до замъка на графа, защото само споменаването на името му буди у румънците страх и паника. Само една гладна циганка с невръстно момченце има смелостта да тръгне към страшните планини...
Граф Дракула има намерение да купи много имоти в Лондон и там да продължи вековното си съществуване. За да приготви всички за неговото посрещане, той изпраща верния си слуга Рейнфилд в английската столица, но плановете се объркват, когато вампирът вижда снимката на годеницата на Джонатан. Името й е и Мина и тя удивително прилича на любимата съпруга на графа, загинала трагично преди четири века и станала повода графът да се отрече от Бог и да стане вампир.

Дракула умира в името на вечната любов, но вампирските безчинства ще продължи една жена, която не познава любовта...