Извънземни страсти (Комеди бар "Хепи Сатира")

от Калин Сърменов, Борислав Захариев и Михаела Кацарова

Режисьор - Калин Сърменов

Сценограф - Боряна Семерджиева

Музикална среда - Борислав Захариев, Даниел Иванов, Диана Чернева

Моноспектакъл на Борислав Захариев

АНОТАЦИЯ:

Твърди се, че след смъртта човешкото тяло олеква с 200 грама. Те се реят някъде във времето и пространството. Всеки един от нас е мечтал да открие неговите 200 грама през какви прераждания и светове са преминали. Но когато застанем сами пред огледалото се оказва, че най-важното е не какви сме били или е можело да бъдем, а да запазим страстта си към живота, чувството за хумор и любовта Сега. Винаги ще има по-красиви и по-умни от нас. Но те никога няма да бъдат Нас.

Калин Сърменов

 

линк към страницата на представлението:

https://satirata.bg/show/%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d1%8a%d0%bd%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b8/

***

Сатиричен театър „Алеко Константинов“ спазва стриктно всички противоепидемични мерки издадени в заповед на Министерство на здравеопазването. 

1. Ежедневна дезинфекция по график на всички помещения в театъра (зрителни зали, фоайета, стълбища, санитарни помещения, билетна каса и др.)

2. Поставяне на дезинфектант на всички зрители влизащи в театъра.

3. Недопускане на зрители без предпазни маски.

4. Осигурена дистанция на зрителите в залите, чрез продажба на билети през едно място.

и др.

Ако към момента на провеждане на мероприятието има промяна в противоепидемичните мерки, Сатиричен театър ще създаде условия за изпълнението им.