Провинциални анекдоти (Голяма сцена)

от Александър Вампилов

Превод - Михаил Маринов

Постановка - Николай Урумов

Сценография - Кирил Наумов

Музикална среда - Иван Стоянов

Фотограф - Темелко Темелков

Участват: Албена МиховаИвайло КалоянчевИван ПаневКирил ЕфремовМартин ХристовПолин ЛаловаСилвия ЛулчеваЯвор Борисов

АНОТАЦИЯ:

Някъде на края на света един хотел се тресе от шеметни емоции и комични ситуации.

"Провинциални анекдоти" е пиеса, изпъстрена с интриги, съмнения, признания, тежък махмурлук, страх, невежество, кариеризъм, страст и всичко това - под покрива на един хотел! Може ли да се случи всичко на едно място и на едни и същи хора? Да! Ако са вътре, и то вътре с двата крака в анекдотичния свят на Вампилов!

И вече няма граница между актьори и публика. Кое е театър и кое реалност - нелепите изневери, нереализираните амбиции, безпаметното пиянство, невежеството, достойно за съжаление, недоверието в безкористната доброта? Дали наистина е възможно всичко това да е нашия живот?

               Съдбата се надсмива над героите, въвличайки ги в  своята игра - смешна и забавна, интригуваща и поучителна, искрена и наивна, но най-вече Вълнуваща!

Николай Урумов

 

линк към страницата на представлението:

https://satirata.bg/show/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%86%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8-%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d0%ba%d0%b4%d0%be%d1%82%d0%b8/

***

Сатиричен театър „Алеко Константинов“ спазва стриктно всички противоепидемични мерки издадени в заповед на Министерство на здравеопазването. 

1. Ежедневна дезинфекция по график на всички помещения в театъра (зрителни зали, фоайета, стълбища, санитарни помещения, билетна каса и др.)

2. Поставяне на дезинфектант на всички зрители влизащи в театъра.

3. Недопускане на зрители без предпазни маски.

4. Осигурена дистанция на зрителите в залите, чрез продажба на билети през едно място.

и др.

Ако към момента на провеждане на мероприятието има промяна в противоепидемичните мерки, Сатиричен театър ще създаде условия за изпълнението им.